طرز تهیه سکنجبین خانگی

مواد لازم :

سرکه طبیعی : 4 لیوان

چند برگ نعنا

عسل : به میزان لازم

طرز تهیه :

در یک ظرف استیل، 4 لیوان سرکه طبیعی با چند برگ نعنا جوشیده شده و پس از سرد شدن بتدریج عسل اضافه شود تا به حسب مزاج هر فردی مزه خوب و لطیفی حاصل شود.

این سکنجبین می تواند به تنهایی با کاهو و یا در آب حل شود و در زمستان با آب ولرم و در تابستان با آب خنک و در بهار و پاییز با آب متعادل به عنوان ساده ترین و گواراترین نوشیدنی ها به جای نوشابه های گازدار مصرف شود، زیرا بواسطه عسل و سرکه مزاج سکنجبین متعادل و برای همه افراد مفید است. البته باید توجه شود که نوع سکنجبین بستگی به میوه سرکه ای دارد که با آن پرورده شده است.

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

بازگشت به بالا