مواد لازم :
سرکه طبیعی : 4 لیوان
چند برگ نعنا
عسل : به میزان لازم
طرز تهیه :
در یک ظرف استیل، 4 لیوان سرکه طبیعی با چند برگ نعنا جوشیده شده و پس از سرد شدن بتدریج عسل اضافه شود تا به حسب مزاج هر فردی مزه خوب و لطیفی حاصل شود.
این سکنجبین می تواند به تنهایی با کاهو و یا در آب حل شود و در زمستان با آب ولرم و در تابستان با آب خنک و در بهار و پاییز با آب متعادل به عنوان ساده ترین و گواراترین نوشیدنی ها به جای نوشابه های گازدار مصرف شود، زیرا بواسطه عسل و سرکه مزاج سکنجبین متعادل و برای همه افراد مفید است. البته باید توجه شود که نوع سکنجبین بستگی به میوه سرکه ای دارد که با آن پرورده شده است.