مصلحات مواد غذایی

روش صحیح استفاده از مواد غذایی (مصلحات) برای اطلاع کسانی که به غذای سالم نیاز دارند، به شرح زیر است:

1. مصلح ترب، نمک، عسل، فلفل سیاه، یا خیساندن همراه شکر طبیعی است.

2. کلم با سکنجبین، خردل یا روغن بادام.

3. سیب زمینی با زنجبیل دارچین، آویشن، زیره، فلفل، نعناع.

4. زردک و هویج با ادویه جات گرم و انیسون، سیر با کره، گشنیز، سرکه، سکنجبین، انار ترش و با پختن در آب چون پیاز، کاسنی، سرکه و آب انار.

5. کرفس با نعناع، زیره، سکنجبین و مسطکی.

6. برنج با زیره و زعفران.

7. بامیه و ماست با ادویه های گرم چون زنیان، آویشن و سیاه دانه.

8. شلغم با زیره، فلفل، مربای گل(گلنگبین)، شکرطبیعی و خردل.

9. اسفناج با روغن گاو، دارچین، فلفل، سیاه دانه.

10. تره با گل پر، شربت ها، رازیانه.

11. کنگر با سرکه و روغن زیتون و ادویه گرم.

12. قارچ با آبغوره، ترشی های طبیعی، سکنجبین با آبلیمو.

12. قارچ با آبغوره، ترشی های طبیعی، سکنجبین با آبلیمو.

13. مرزه با سرکه.

14. لوبیا با زنجبیل، دارچین.

15. جعفری با آب خنک، کاسنی، خرفه، سرکه.

16. کاکائو و قهوه با زعفران و گلاب.

17. بادرنجبویه با صمغ عربی و کندر.

18. خربزه با سرکه و رب انار ترش.

19. کدو با زیره، روغن زیتون، فلفل، خردل، میخک، آب و عسل.

20.  بادمجان در فصل تابستان با گوشت بره، روغن گاو، سرکه، زیره، گل پر، انار.

21. هندوانه با سکنجبین، عسل، گل پر، نان و پنیر، جو.

22. توت و شاه توت با سکنجبین، گوجه فرنگی با روغن زیتون، فلفل، روغن کنجد و نمک.

23. طالبی و گرمک با انار ترش و سرکه.

24. خیار با نعناع، نمک، رازیانه، مویز، عسل، زیره.

25. توت فرنگی و تمشک با عسل.

26. ماءالشعیر با شیره انگور و مربای گل(گل قند).

27. سمنو با کاسنی و سکنجبین.

28. ارده با سرکه و عسل.

29. روغن زیتون با مسطکی.

30. عسل با سیب، آب انار ترش، آبلیمو، آب بالنگ، سرکه، گشنیز.

31. سرکه با شیرینی های طبیعی، روغن بادام شیرین.

32. شیره انگور با خشخاش و تخم ریحان.

33. تخم کدو با گل بنفشه و عسل.

34. گوشت شتر با سرکه و روغن.

35. غاز با سفیده تخم مرغ و سکنجبین.

36. قرقاول با کباب کردن با روغن زیتون، نمک، فلفل، دارچین.

37. گوسفند با گشنیز، سماق و مرزه.

38. جوجه مرغ با ادویه گرم، سکنجبین.

39. پاچه و مغز با نمک، انار، دارچین، زیره، مرزه، ترشی طبیعی، گلپر.

40. میگو با شربت انار، شاتره، نعناع، سرکه.

41. ماهی با خرما، زنجبیل، دارچین، عسل، مربای گل، روغن زیتون و کنجد، بادام، آویشن.

42. بز با خرما، نمک، فلفل، پیاز، دارچین، زیره، میخک، بادام، نارگیل.

43. بلدرچین با روغن کنجد، بادام، آب انار، روغن زیتون.

44. زبان، طبخ با سرکه، کاسنی، سماق.

45. خروس و سار با آبغوره، سکنجبین، روغن گیاهی و ادویه گرم.

46. کبک با کرفس، آبغوره یا سرکه، کاسنی، سماق.

47. بوقلمون با گشنیز و سماق.

48. پنیر با گردو، آویشن، عسل.

49. شیر با عسل، خرما، گلاب، نعناع.

50. خامه با عسل، رب سیب.

51. دوغ با آویشن، زنیان، سیاه دانه، زیتون، نعناع و پونه، سیر و موسیر، کاکوتی، فلفل سیاه، گل سرخ.

52. کشک با مربای گل سرخ، سیر، نعناع، پونه کوهی و خشک، مغز گردو.

53. ماست چکیده با ادویه ماست، مغزگردو، عسل، نعناع، فلفل سیاه.

54. قره قوروت با انواع فلفل، زیره، سیاه دانه.

55. پسته با رازیانه، عسل، سکنجبین.

56. تخم آفتابگردان با انار، سرکه، زردآلو، سکنجبین، آلو.

57. گندم با سرکه کهنه، شیرینی، گوشت.

58. جو دوسر با  کتیرا.

59. ماش با زیره، میخک، انار ترش، سماق، روغن بادام.

60. لپه با سرکه، آبغوره، برنج.

61. عدس با مرزه، سرکه، روغن بادام، گلپر، گوشت حیوان جوان.

62. هلو با مربای زنجبیل، عسل.

63. نارنگی با عسل، گلپر و مربای گل.

64. گلابی با عسل، دارچین، هل، رازیانه، کندر.

65. موز با نمک، عسل، سکنجبین.

66. گریپ فروت، کیوی و لیمو ترش با عسل و گل قند.

67. گیلاس با ملین ها، اسفرزه، خاکشیر.

68. زالزالک با عسل.

69. انجیرتازه با آویشن، بادام، جوانه گندم، قارچ.

70. انگور با غذاهای ترش، سکنجبین، تخم کرفس.

71. زرشک با شکر طبیعی، میخک، شیرینی های طبیعی، سرخ کردن با روغن.

72. مویز با سکنجبین، خشخاش، عناب، آب میوه های ترش.

بازگشت به بالا