پسته

نام علمی : Pistacia vera

طبیعت گیاه : گرم و خشک

خواص گیاه :

مغز میوه این گیاه از نظر مواد غذایی غنی و انرژی زیادی تولید می کند.

ضمناً مقوی قوای تناسلی بوده و زیاد کننده ی ماده منی، مقوی بدن، مقوی ذهن، برطرف کننده برودت و ضعف و درد های کبدی و بعضی از خفقان های قلب با منشاء رطوبتی است.

مقوی معده و فربه کننده بدن است. برای افراد از چهل سال به بالا که رو به چاقی می روند و سوداوی مزاج ها خوردن آن مجاز نیست.

افرادی که راست روده آنان به رخاء(سستی)مبتلا شده و مقعد آنان بیرون می آید، می توانند پوست سفید و چوبی میوه پسته را با مقدار برگ مورد در آب بجوشانند و پس از نیم گرم شدن، در آن بنشینند که بیماری را برطرف می کند.

مربای پوست پسته چنانچه با نی شکر و زعفران درست شده باشد، مقوی اعصاب و برطرف کننده  رطوبات و معالج لاغری بدن خواهد بود.

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

بازگشت به بالا